Ф’юрі вимагає за бій з Джошуа божевільний гонорар

Батько чемпіона світу WBC у надважкій вазі Джон Ф’юрі заявив, що призовий фонд бою британця проти Ентоні Джошуа має скласти півмільярда

Про це Ф’юрі-старший заявив у інтерв’ю IFL TV.

За його словами, Тайсон Ф’юрі більше не продаватиме себе задешево, а за бій з чемпіоном світу за версіями WBA (Всесвітньої боксерської асоціації), WBO (Всесвітньої боксерської організації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації) має отримати $250 млн.

"Тайсон зараз номер один, а Вайлдер виразно йде слідом. Мій син більше не буде продавати себе задешево. Він повинен вичавити з них серйозні гроші, оскільки гідний всіх грошей цього світу. Півмільярда за двох бійців, - ось що я б попросив за цей поєдинок. Поділити між ними навпіл. Це найбільший бій в світі на даний момент. Приносьте гроші. Давайте проведемо цей поєдинок у нашій країні. І знаєте що, я б побоювався за життя Джошуа", - сказав Ф’юрі.

Тайсон Ф’юрі за бій за титул чемпіона світу WBC (Всесвітньої боксерської ради) проти американця Деонтея Вайлдера гарантовано отримав $30 млн. Також він заробить свій процент на відрахуваннях від платних трансляцій.