У Києві зіткнулися легковики Audi та Skoda: двоє загиблих, один постраждалий

У четвер, 27 лютого, в Києві сталася смертельна ДТП за участі легковиків Audi Q8 і Skoda Fabia

Про це повідомляють "Вартові Еспресо".

Аварія трапилася на перетині вулиць Газопровідної та Великої Кільцевої. За попередніми даними, автомобіль Audi Q8 рухався Великою Кільцевою від Гостомельського шосе в напрямку Мінського проспекту, в той час як автомобіль Skoda Fabia їхав по вул. Газопровідній. Хто з водіїв на який сигнал світлофора рухався, має встановити слідство. Очевидці пригоди зазначають, що Audi Q8 їхав із дуже високою швидкістю - близько 150-160 км/год.

На перетині доріг Audi ударив Skoda у праве переднє крило, від чого цю машину закрутило, а уламки розлетілися на відстані близько 200 м. Унаслідок удару зі Skoda вилетів пасажир - чоловік, особа якого на момент оформлення ДТП не була встановлена. Він загинув на місці. Водій Skoda залишився в машині, але також зазнав смертельних травм і помер на місці.

Audi після зіткнення продовжила рух, виїхала на узбіччя і по дотичній врізалась у кілька дерев. Водій Audi зазнав травм, із якими його госпіталізували до лікарні. На місці пригоди працюють патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група.