У Національному цирку України прем'єра нового шоу “Африка”

Головним режисером програми є Ірина Герман, відома українська режисер-постановник

У Київському Національному цирку України прем'єра нової програми — “Африка”. З першого номера глядачі занурюються у спекотну атмосферу савани — з африканським колоритом, екзотичними рослинами, автентичними декораціями та фантастичними костюмами.

“Ми думали, що зробити в Києві, в Україні такого, щоб могло б поєднати нашу традиційну циркову культуру з африканською. І нам здається — цей проект унікальний! Він яскравий, він ритмічний! Він запальний. І, найголовніше, дуже якісний, професійний та презентативний”, - говорить Генеральний директор ДП “Національний цирк України” Владислав Корнієнко.

Головним режисером програми є відома українська режисер-постановник Ірина Герман. Вона вже 17 років працює в Монте-Карло, і є сценаристом багатьох світових шоу-програм.

“Ірина де-факто створила цей проект, від ідеї до її реалізації. У тандемі з режисером постановником”, - розповідає Владислав Корнієнко.

Ритмічні танці виконують артисти з Сенегалу та Ефіопії. Упродовж двох годин шоу глядачів вражатимуть досконалі карколомні трюки та повітряні гімнасти на висоті польоту тропічних птахів. Не дадуть сумувати і кумедні клоуни. Ефіопію представляють 25 артистів “Цирку африканської мрії” з Аддис-Абеби.

“Ми привезли сюди маленьку частинку Африки: традиційні африканські номери, з використанням традиційних національних кольорів у одязі. Хочемо здивувати ваших глядачів, аби вони отримали максимальне задоволення від вистави. В Україні ми вперше, і дуже раді новому обміну досвідом і новим знайомствам”, - ділиться враженнями директор “Цирку африканської мрії” Янинех Тасфай.

Постановник програми Олег Капустін за всю роботу дякує великій команді Національного цирку: “Дійсно чудове світло, неперевершений звук. Уся команда, яка працює на нас — дизайнери-костюмери, дизайнери приміщень, прекрасний оркестр — їм величезна подяка за співпрацю.

Африканському шоу вже аплодували понад 20 мільйонів глядачів на всіх континентах планети. У Києві вистава триватиме до 19 квітня. На кожних вихідних - двічі на день.