Євробачення-2020: Росію представить співак родом з України. Він це не підтверджує

Росію на Євробаченні-2020 в Роттердамі представить 35-річний співак Олександр Панайотов, який народився в Запоріжжі

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Музикант народився у Запоріжжі, але не раз брав участь у російських музичних проєктах: у 2003 році зайняв почесне друге місце в "Народному артисті" на каналі "Росія", в 2016-му дійшов до фіналу шоу "Голос" на "Першому", після якого і став підопічним продюсерського центру Григорія Лепса.

Пісню, з якою артист виступить на музичному конкурсі, поки не представили. Однак відомо, що вибрати композицію для Євробачення Панайотову допоміг його продюсер Григорій Лепс.

Сам Панайотов свій відбір не підтверджує.

"Хлопці. Про Євробачення. Вчора якимось жовтяничним безглуздим пабліком в Інстаграм був зроблений вкид про те, що я, нібито, стану представником від Росії на Євробаченні. А сьогодні величезна кількість ЗМІ розтиражували цю фейкову новину, довірившись якомусь невідомому аккаунту, який хайпанув на даному інфоприводі, не маючи офіційної інформації. Єдине джерело, яке достовірно оголосить учасника від Росії - це "Перший канал", який, як відомо, ніякої інформації і ніяких коментарів з цього приводу не давав. Я, в свою чергу, також ніякою інформацією не володію. Я не знаю хто, а головне НАВІЩО, це робить (хоча здогадуюся). Але якщо це робиться спеціально - то це дуже цинічно. Всім дякую", - написав він в Instagram.