Чорновол: "Я - подарунок Путіну, який хоче зробити Зеленський"

Народний депутат України VIII скликання Тетяна Чорновол заявила, що українська влада має на меті продемонструвати президенту РФ Володимиру Путіну переслідування активістів Революції Гідності

Про це Чорновол розповіла в ефірі програми "Червона лінія з Сергієм Висоцьким" на телеканалі Еспресо.TV.

"Зараз у рамках "мирних домовленостей" Зеленського з Путіним наша влада пообіцяла Путіну, що вона буде переслідувати майданівців. Ми вже бачимо, що були відпущені беркутівці по обміну, тепер почалися заяви Венедіктової про певні переслідування майданівців. Вони справді збираються це робити", - сказала Чорновол.

Також екснардеп заявила, що справа проти неї за нібито перешкоджання журналістській діяльності представника політсили проросійського блогера Анатолія Шарія є частиною загальної тенденції дискредитації активістів Майдану.

"Це роблять, щоб показати Заходу, що я начебто проти журналістів. Це має значення більш великої справи, яка стосується не тільки мене, а й усіх тих людей, які були на Майдані. Оця справа має відношення до Майдану. Я - подарунок Путіну, який хоче зробити Зеленський ", - сказала Чорновол.