Під Києвом внаслідок лобового зіткнення загинув водій позашляховика

Під Києвом сталася жахлива ДТП, в якій загинув чоловік і ще троє зазнали значних травм

Про це повідомляють Вартові.Еспресо.

Як вдалося дізнатися Вартовим Еспресо, за попередніми даними автомобіль Audi A6 рухався від вулиці Переяславської в напрямку Гнідина, а Mitsubishi Pajero Sport їхав назустріч. Хто саме виїхав на зустрічну достеменно невідомо, відомо тільки що в ДТП постраждали четверо людей.

Водій Audi і пасажир з переднього сидіння скористалися пасами безпеки, пасажир взагалі не отримав травм, а керманича Audi довелося госпіталізувати. Дві жінки, які сиділи на задньому сидінні німецького седану не скористалися пасами безпеки і тому отримали серйозні травми, одна з них взагалі була без свідомості - їх госпіталізували до лікарні.

Кермувальник позашляховика Mitsubishi, скоріше за все, не скористався паском безпеки - за словами свідків в результаті зіткнення він вилетів через вікно - від отриманих травм він помер в кареті швидкої допомоги.

На місці працюють патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група, працівники якої і мають встановити всі обставини трагедії і ступінь вини кожного з учасників фатальної автопригоди.

За попередніми даними 30-річний водій Audi A6 не впорався з керуванням та допустив зіткнення з позашляховиком Mitsubishi Padjero.