Стало відомо, як зміниться склад Кабміну, - ЗМІ

Милованов залишиться міністром, але лише сільського господарства

Про це повідомляє LB.ua з посиланням на власні джерела в керівництві фракції "Слуга народу".

Міністром економіки замість Тимофія Милованова стане Роман Жуковський, який очолював профільне управління в Секретаріаті президента Віктора Ющенка.

Сам Милованов залишиться міністром, але тільки сільського господарства.

Міністром фінансів замість Оксани Маркарової (вона переходить на іншу посаду) повинен стати Ігор Уманський. Він двічі був першим заступником міністра фінансів, а в 2009-2010 роках виконував обов'язки міністра.

Дмитра Дубілета на посади міністра Кабінету міністрів замінить Олег Демчина.

У Міністерстві розвитку громад і територій Шмигаля можуть замінити Олексій Чернишов або Людмила Бугай.

Олексій Резников очолить міністерство по реінтеграції. Це колишній соратник Віталія Кличка, який зараз представляє Україну політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи.

Також з'явиться посада віце-прем'єра по оборонній промисловості. Її віддадуть Роману Коростельову, керівникові КБ "Промінь".

Зоряну Скалецьку, яка знаходиться на обсервації в Нових Санжарах, може замінити Ілля Ємець. Він вже очолював Мінохоронздоров'я короткий час в 2010-2011 роках. Олімпійський чемпіон по фехтуванню Вадим Гутцайт може очолити нове Міністерство спорту.

Також народний депутат від фракції "Слуга народу" Дмитро Костюк написав у Facebook, що 4 березня очікується обрання нового складу уряду.