Промоутер розповів, коли Ф’юрі та Джошуа поб’ються за титул абсолютного чемпіона світу

Промоутер Ентоні Джошуа Едді Хірн заявив, що бій британського боксера зі співвітчизником Тайсоном Ф’юрі за титул абсолютного чемпіона світу має відбутися у грудні 2020 року

Про це повідомляє Sky Sports.

За словами промоутера чемпіона світу WBA (Всесвітньої боксерської асоціації), WBO (Всесвітньої боксерської організації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації) в надважкій вазі Ентоні Джошуа, його поєдинок проти володаря титулу WBC (Всесвітньої боксерської ради) Тайсона Ф’юрі може відбутися у грудні.

"Дуже добре те, що третій бій Ф'юрі - Вайлдер буде в липні, а ми боксуємо в червні. Зараз наші наміри - домовитися про поєдинок Ф'юрі та Джошуа в грудні цього року. Нічого не перешкоджає тому, щоб укласти контракт зараз, з умовою, що вони обидва переможуть влітку. Бій за титул абсолютного чемпіона світу повинен відбутися в 2020 році", - сказав Хірн.

Він впевнений, що одним поєдинком протистояння Ф’юрі та Джошуа не обмежиться.

"Без сумніву Джошуа і Ф'юрі проведуть два або три бої. Це частина домовленості, якої ми хочемо досягти з Ф'юрі і його промоутером Бобом Арумом якомога швидше - угода про два бої: наприкінці цього року, а потім влітку 2021 року", - зазначив Хірн.