Тігіпко керував би краще, ніж Гончарук, - експерт Тізенгаузен

Експерт з управління репутацією Борис Тізенгаузен вважає, що колишній віце-прем'єр Сергій Тігіпко керував би краще, ніж прем'єр-міністр Олексій Гончарук

Про це він розповів в ефірі програми "Вечір з Мирославою Барчук", передає Еспресо.TV.

"Тут треба розуміти - досвід чи негативний бекграунд? Зеленський зараз обирає: досвід і негативний бекграунд є у Тігіпка, досвід і негативний бекграунд є у Хорошковського, яких заміряли у цьому інформаційному вкиді. Зрозуміли, що суспільство, лідери суспільної думки, якісь представники інших політичних сил їх не сприймають. Хоча ті, хто розуміє - прекрасно розуміють , що Тігіпко в ролі прем’єр-міністра це далеко не найгірша кандидатура. Так, у нього за спиною "Партія регіонів". Так, у нього велика кількість суперечних моментів зараз. Але управляв би він краще, ніж Гончарук. Тому є ще другий варіант, взяти таких ноу-неймів, як пан Гончарук, таких з більш-менш нормальною репутацією, поставити їх туди і вже до них приставити таких, як висказався пан Зеленський: "Людей, які будуть посилювати Кабмін". Таких тіньових кураторів, які будуть їх направляти", - сказав експерт.

Він також додав, що Тігіпко і Хорошковський вже давно ходять до Офісу президента. Той "вкид" про Тігіпка і Хорошковського як кандидатів на очільника уряду – намагання виміряти, як відреагує суспільство.