Знайти заміну за дві години не зможемо: Корнієнко анонсував голосування за частину міністрів наступного тижня

Для призначення нових міністрів на посади в новому уряді, кандидатів на які ще не визначено, Верховна Рада проведе засідання наступного пленарного тижня

Про це заявив перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко, передає Інтерфакс-Україна.

"Позиція Дениса Шмигаля (кандидата на посаду прем'єр-міністра - ред.) така, що необхідно знайти відповідних компетентних людей. Якщо ми говоримо про віце-прем'єра з ВПК, пана Хрустальова, то якщо він відмовився - знайти його рівня заміну за дві години ми не зможемо, це питання, яке треба опрацювати", - розповів Корнієнко в кулуарах парламенту.

За його словами, у середу стоїть завдання перезапустити Кабінет Міністрів з наявними кандидатами, а вже протягом наступного тижня знайти тих керівників міністерств, яких не вистачає, і призначити їх наступного пленарного тижня, який відбудеться з 17 до 20 березня.

"Наразі необхідно перезапустити Кабмін, потім протягом тижня буде час заповнити решту вакансій і наступного пленарного тижня влаштувати позачергову сесію, оскільки ми перебуваємо в процесі розгляду питання про землю, і воно нікуди не поділося, і затвердити остаточно всіх міністрів", - заявив заступник голови фракції "Слуга народу".