Футболіст "Тоттенгема" кинувся на трибуни бити фана після поразки в Кубку Англії

Футболіст "Тоттенгему" Ерік Дайєр після поразки у Кубку Англії від "Норвіча" кинувся на трибуни з’ясовувати стосунки із вболівальником

Про це повідомляє Sports Center у twitter.

У матчі 1/8 фіналу Кубка Англії "Тоттенгем" зіграв з "Норвічем" внічию 1:1 та поступився у серії післяматчевих пенальті.

Ерік Дайер, одразу після вирішального промаху Жедсона Фернандеша з одинадцятиметрового, кинувся на трибуни і ледь не побився з уболівальником.

Спершу припускали, що таку реакцію Дайера викликали расистські вигуки на адресу одноклубника. Проте, насправді, це сталося через брата футболіста. Один з фанатів образив Дайера у присутності брата, у них почалася бійка, яку побачив Ерік і кинувся на захист.

Головний тренер "Тоттенгема" Жозе Моурінью назвав вчинок Дайєра непрофесійним, проте зазначив, що кожен вчинив би на його місці так саме.

"Ерік зробив так, як професіонали не повинні чинити, але кожен з нас, мабуть, зробив би те ж саме. Я на стороні гравця і розумію його. Ця людина образила Еріка, його сім'я була тут, його молодшому брату це не сподобалося. Якщо клуб покарає Дайера, то я буду проти, хоча він вчинив неправильно", - сказав Моурінью.