Генпродюсерка Obozrevatel TV заявила про переформатування каналу та закриття проєктів

Генеральна продюсерка каналу Obozrevatel TV Христина Бондаренко 5 березня оголосила колективу про майбутнє переформатування мовника, у зв’язку із чим канал закриває більшість проєктів і звільняє більшість працівників

Про це повідомляє "Детектор медіа", який отримав з власних джерел аудіозапис зустрічі Христини Бондаренко з колективом 5 березня

"Сьогодні прийнято стратегічне рішення про зміну концепції та формату каналу із середини травня. Відповідно, прийнято рішення про закриття з наступного тижня більшості проєктів. Це потрібно для того, щоб перебудовувати студійний павільйон і проводити тракти", - сказала генпродюсерка.

Канал продовжить мовлення під час переформатування, бо має виконувати умови ліцензії. Поки що невідомо, чи це будуть програми в запису, чи щось буде виходити в прямому ефірі. Переформатований канал планує вийти в ефір у середині травня (орієнтовно 11 травня).

Христина Бондаренко зазначила, що в ефірі залишають "Підсумки", але над ними також будуть працювати і змінювати. 

"Детектор медіа" повідомляє, що колективу запропонували написати заяви про звільнення за згодою сторін з 23 березня. При цьому на роботу вони можуть не виходити вже з наступного тижня, їм останні два тижні оплатять.

Близько 15 людей технічного персоналу залишать працювати на каналі на час переформатування, щоб забезпечувати його вихід в ефір. Можливо, когось із колективу візьмуть назад на роботу, з ними будуть обговорювати в травні можливість нової співпраці.