Ми бачимо союз Зеленського і Медведчука по звільненню Рябошапки, - Гончаренко

Народний депутат від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко прокоментував відставку генпрокурора Руслана Рябошапки

Про це він розповів в ефірі програми "Говорить великий Львів", передає Еспресо.TV.

"Нова широка коаліція "Слуги народу" і "ОПЗЖ". Свої голоси віддали 189 "слуг народу". Тобто, третина фракції "Слуги народу" не віддала свої голоси. Невистачаючі голоси були дібрані за рахунок тих, так званих, депутатських груп і найголовніше - фракцією "ОПЗЖ" , яка проголосувала майже у повному складі. Ми бачимо союз Зеленського і Медведчука по звільненню Рябошапки. Я думаю, що це є надзвичайно показовим і є надзвичайно небезпечним. Те саме ми побачила вчора, коли Зеленський згадав про суб’єктність України. Я це повністю підтримую, суб’єктність повинна бути,  але коли одночасно він фактично рве відносини з Заходом, тоді вибачте, на кого ми будемо спиратися? В України, якщо подивитись на карту світу, не так багато вже варіантів . Якщо ми не працюємо разом із Заходом, то у нас залишається тільки Схід", - сказав Гончаренко.

Також нардеп прокоментував розмову із президентом Володимиром Зеленським під час засідання щодо відставки експрем'єра Олексія Гончарука.

"Я думав, що він хоче подякувати мені за мій виступ. А насправді він сказав мені наступне: "Не треба переходити на особистості зі мною". На що я йому сказав: Я на особистості не переходив, а йому не треба брехати людям. І на цьому наш не дуже довгий діалог завершився", - розповів Гончаренко.