Найбагатший боксер світу Альварес домовився про третій бій з Головкіним

У вересні 2020 року відбудеться третій поєдинок між мексиканцем Саулем Альваресом та казахстанцем Геннадієм Головкіним

Про це стало відомо після зустрічі Альвареса із виконавчим директор стрімінгового сервісу DAZN Джоном Скіппером, повідомляє Vringe.com.

За підсумками переговорів стало відомо, що мексиканець у 2020 році проведе три бої. 2 травня у Лас-Вегасі (США) він битиметься з чемпіоном WBO (Всесвітньої боксерської організації) у другій середній вазі (до 76,2 кг) британцем Біллі Джо Сондерсом.

12 вересня в Лас-Вегасі або в Арлінгтоні (США) мексиканець втретє зустрінеться з володарем титулу IBF (Міжнародної боксерської федерації) в середній вазі (до 72,6 кг) Геннадієм Головкіним з Казахстану.

У грудні в Японії Альварес битиметься з регулярним чемпіоном WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) в середній вазі Рьотою Муратою. Проте, цей поєдинок відбудеться лише в тому випадку, якщо в протистоянні з Головкіним мексиканець уникне розсічень та травм.

За неофіційною інформацією, Головкін вже погодився на бій з Альваресом. У вересні 2017 року їхня перше протистояння завершилося нічиєю, через рік переміг мексиканець. Альварес є володарем титулів WBC (Всесвітньої боксерської ради) та WBA у середній вазі та пояса WBA у другій середній вазі.

Журнал Forbes у 2019 році назвав Альвареса найбагатшим боксером світу, він заробив $94 млн.