"Кумир для бидла" та "Слуга Кремля": нового міністра Немчінова викликали на фракцію для пояснення дописів про Зеленського

Міністра без портфеля Олега Немчінова, що змінив на посаді Дубілета, "Слуги" викликали "на килим" за дописи в соцмережі

Про це повідомив нардеп фракції "Слуга народу" Олександр Качура у Telegram.

В ході виборчої кампанії 2019 року новий міністр різко критикував нинішнього президента України Володимира Зеленського. Пізніше він брав участь у праймеріз до виборчого списку партії "Європейська солідарність" на парламентських.

Зокрема, "Обозреватель" опублікував кілька скріншотів сторінки Немчинова в Facebook. Так, в лютому 2019 го чиновник перепостив запис, в якій Зеленського називали "кумиром бидла", а також супроводжував хештег # слугакремля відео гумористичного номера за участю Зеленського.

Також користувачі соцмереж відзначили, що новий міністр без портфеля брав участь у передвиборах до парламентського списку "Європейської солідарності"

 

Після публікацій в ЗМІ Немчінов написав, що "недоброзичливці перекручують" інформацію з його Facebook.

"Я дякую прем'єр-міністру за пропозицією стати частиною урядової команди, а президента за те, що для нього професіоналізм, проукраїнська позиція і викорінення корупції у владі є пріоритетом над тим, як ти голосував в 2019 році!" - додав Немчінов.