"Мені офіційна пропозиція не надходила": Іонушас про своє можливе призначення на посаду генпрокурора

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Сергій Іонушас прокоментував можливе призначення на пост генпрокурора України

Про це він сказав в кулуарах Верховної Ради, передає Еспресо.TV.

"Мені офіційна пропозиція не надходила. Будь ласка, адресуйте це питання кандидату, який буде внесений шляхом подання. "Хотів чи не хотів" - це питання немає жодного відношення до офіційної позиції. Зараз ми в прямому ефірі, тому давайте це залишимо. Як заступник голови комітету з правоохоронних органів вважаю, що потрібен баланс між реформами та здійснення, безпосередньо, функції прокуратури не тільки як процесуального керівництва, а й взагалі органу правосуддя. Я хотів би підтримати напрямок реформування, очищення та оновлення Генеральної прокуратури", - сказав Іонушас.

Він додав, що народні депутати, підтримували Рябошапку шляхом роботи в комітеті над законопроєктом про внесення змін до закону України про прокуратуру, який був прийнятий. За словами Іонушаса, він не може іншим чином відповісти на питання щодо власного бачення майбутнього генпрокуратури, ніж підтримати ті реформи, які містяться в законі.

Читайте також: 10 фактів із життя Сергія Іонушиса