Тренер Лопеса заявив, що йому соромно за слова Ломаченка

Тренер суперника Василя Ломаченка американця Теофімо Лопеса заявив, що йому соромно за слова українського боксера про майбутній поєдинок

Про це повідомляє Vringe.com.

За словами батька та тренера американця - Теофімо Лопеса-старшого, йому соромно за заяву Василя Ломаченка про те, що промоутерська компанія обох боксерів - Top Rank - зацікавлена у перемозі його суперника, з якого хочуть зробити суперзірку.

"Команді Василя потрібно заткнути його, тому що коли він говорить, то видає багато секретів. Вони запитали його: "Кого хоче бачити переможцем Top Rank?". І він сказав: "Звичайно, Теофімо, тому що якщо він виграє, то буде суперзіркою". Ти не повинен говорити такі речі, тому що це вразливість. Ніколи не потрібно принижувати себе як бійця. Треба завжди говорити: "Я найкращий". Коли я бачу такі речі, мені соромно за нього. Мені дійсно соромно за цього хлопця", - сказав Лопес- старший.

Ломаченко володіє титулами WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та WBO (Всесвітньої боксерської організації) у легкій вазі (до 61,2 кг). У його бою з володарем пояса IBF (Міжнародної боксерської федерації) Лопесом визначиться абсолютний чемпіона світу.