"Неповторний український вайб": Порошенко подивився "Мої думки тихі" та закликав українців до перегляду

П'ятий президент України, лідер "Європейської Солідарності" Петро Порошенко разом із дружиною Мариною Порошенко відвідав показ української стрічки "Мої думки тихі"

Про це Порошенко повідомив у Facebook.

"Нарешті і ми з Мариною мали нагоду подивитися це прекрасне українське кіно. Чудова природа Закарпаття, цікаві саундтреки, абсурдний гумор та неповторний український вайб - все це "Мої думки тихі". Сучасна, лірична і дуже українська комедія. Але варто зазначити, що гумор у цьому фільмі ніяк не применшує драматургічну глибину - перед нами розгортається світла, сумна, наповнена символами історія про материнську любов, самотність і відчай, пошук і прийняття себе та іншого", - написав Порошенко.

П'ятий президент України також закликав не баритися і подивитися цю стрічку.

"Наш вердикт: якщо ви досі не бачили цей фільм, покваптеся. Це кіно, зроблене красиво і з любов’ю. Щиро дякую найкращій українській акторці Ірмі Вітовській-Ванца, Андрію Лідаговському, Антоніо Лукічу та усій знімальній групі за таку прекрасну роботу! Тепер ми з Мариною знаємо, як співає рахівський крижень - тихо, ніжно і трохи сумно", - додав Порошенко.