Влада вивчала можливість відновити водопостачання Криму, були запити, - Бутусов про заяву Шмигаля

Журналіст Юрій Бутусов заявив, що заява прем'єр-міністра Дениса Шмигаля про подачу води в Крим - це зондування громадської думки

Про це він написав у Facebook.

"Слова прем'єр-міністра Дениса Шмигаля про можливість подати воду до Криму - це, як відомо з програми, аж ніяк не було обмовкою. Вибачився прем'єр потім, після того як дві години читав коментарі в фейсбуці", - написав Бутусов.

Він заявив, що має інформацію про те, що представники влади зверталися в ряд українських інжинірингових компаній, вивчаючи можливості по відновленню водопостачання Криму.

"Були дані реальні конкретні запити на проектування. І я знаю людей, які відмовилися це замовлення виконувати", - сказав журналіст.

Він заявив, що слова Шмигаля - це не випадковість, це зондування громадської думки.

"Коли 12 лютого прозвучала заява про подачу води до Криму від Давида Арахамії, і була отримана гнівна реакція громадської думки, це як видно, нічому не навчило Кабмін. Цікаво, чи будуть зроблені висновки зараз. Тому що якщо Шмигаль продовжить реалізацію проєкту з водою для окупованій території, то він має всі шанси побити рекорд свого попередника по швидкості втрати посади", - підсумував Бутусов.