Холіфілд назвав головну проблему Усика у надважкій вазі

Славетний американський боксер Евандер Холіфілд заявив, що головною проблемою українця Олександра Усика у надважкій вазі будуть великі габарити суперників

Про це повідомляє Klitschko-Brothers.

За словами Холіфілда, який був чемпіоном світу у першій важкій (до 90,7 кг) та надважкій вазі, нинішні боксери у хевівейті дуже великі, що може стати для Усика проблемою.

"Усик - дійсно хороший боєць. У нього відмінна школа, і він лівша. Він рухається вгору, але важковаговики сьогодні дуже великі. Усик битиметься з хлопцями, які набагато більші за нього. Свого часу мені довелося робити те ж саме, але тоді супертяжі не могли рухатися як я. У мене були хороші ноги, і я міг добре рухатися. Тому і перемагав. Усик повинен робити те саме", - порадив Холіфілд.

Водночас, він зауважив - якщо Олександр Усик дійсно добре виглядав у спарингах з Володимиром Кличко, то йому до снаги будь-який важковаговик світу.

"Чув, що Усик виглядав дуже добре в спарингу з Кличком. Якщо це дійсно так, то він знає, що може впоратися з будь-яким суперважковаговиком", - сказав Холіфілд.