Нардеп Цимбалюк: обмеження журналістам доступу в зону ООС - спроба приховати стан справ на Донбасі

Народний депутат від фракції "Батьківщина" Михайло Цимбалюк заявив, що через заборону журналістам висвітлювати бойові дії українська влада програє інформаційну війну з Росією

Про це заявив народний депутат від "Батьківщини" Михайло Цимбалюк написав у Facebook.

За його словами, необхідно дати можливість журналістам безперешкодно запитувати цивільних людей, які проживають в зоні ООС, що ж дало розведення військ на Донбасі та чи врешті перестали стріляти.

"Відомо, що керівництво Збройних Сил України прийняло рішення щодо обмеження спілкування військових у соціальних мережах. Це результат того, що сучасне керівництво ЗСУ - і я не думаю, що про це не знає головнокомандувач - хоче приховати реальну інформацію про те, що зараз військовим на передовій дуже нелегко, особливо, коли вони не можуть відповісти вогнем на постійні обстріли ворога", - зазначив Михайло Цимбалюк.

Політик переконаний, що лише адекватне висвітлення інформації, відкритість командування Збройних Сил України та визнання реального стану справ допоможе нашій державі на майбутній зустрічі "Нормандської четвірки" наголосити, що Росія ні за яких умов не готова йти на мир.

  • Нагадаємо, влітку 2019 Інститут масової інформації закликав військових та правоохоронців вирішити проблему "ручної акредитації" у зоні ООС