У Києві винуватець ДТП без паска безпеки дивом вижив від лобового зіткнення

ДТП за участю 4 машин сталася на перехресті вулиць Полярної і сім'ї Кульженків: чорний Lanos влетів у Renault Kangoo, а того ударом викинуло на ще дві машини

Про це повідомляють Вартові.Еспресо.

Як розповів Вартовим Еспресо водій автомобіля Renault Kangoo, він рухався вулицею Полярною від Богатирської, і якраз зупинився на світлофорі на перехресті для повороту наліво - на вулицю Сім' ї Кульженків, чекаючи зеленого.

Водій побачив, що назустріч йому летить по зустрічній смузі автомобіль Daewoo Lanos темного кольору. В результаті зіткнення Renault Kangoo відкинуло назад у стоячий за ним Daewoo Lanos pick-up білого кольору, який, у свою чергу відкинуло у Renault Logan, що стояв за ним. В цей час автомобіль винуватця - чорний Ланос зробив кілька обертів і зупинився на зустрічній смузі.

В результаті ДТП постраждав керманич-винуватець аварії, він не скористався пасом безпеки і отримав травми різного ступеня тяжкості - його госпіталізували до лікарні. Водій Рено Кангу не скористався пасом безпеки і головою розбив лобове скло, однак від госпіталізації відмовився. На місці працюють патрульні поліцейські, які чекають прибуття слідчо-оперативної групи. В результаті ДТП утворився затор на вулиці Полярній в обох напрямках.