Уряд гальмує з комунікацією, - нардеп від "Голосу" про карантин в Україні

Ексзаступниця міністра охорони здоров'я, нардеп від фракції "Голос" Ольга Стефанишина звинуватила уряд у гальмуванні комунікації щодо карантину

Про це вона розповіла в ефірі програми "Коментар з Анжелікою Сизоненко", передає Еспресо.TV.

"Одна із рекомендацій для того, щоб вірус швидко не розповсюджувався є обмеження таких великих зібрань, публічних заходів. Також рекомендація людям – не відвідувати такі заходи і утримуватися від них. Те, що сьогодні уряд ввів карантин по всій Україні також може бути виправданим для України для того, щоб все ж таки не дати Україною розповсюджуватись коронавірусу такими темпами, як це відбувається це зараз в інших країнах світу. Але я також спостерігаю  за тим, як сьогодні розгортаються події і бачу, що знову уряд України гальмує з комунікацією з цього приводу. На жаль, не зрозуміло як цей карантин буде впроваджуватися. У мене вже купа питань від людей:  Які саме заклади будуть закриватися? Як приватним закладам, кінотеатрам та іншим установам себе поводити? Чи це обов’язково чи це рекомендовано?"- сказала Стефанишина.

Вона додала, що уряд не доносить інформацію детально і про все українці дізнаються від народних депутатів. За її словами, уряд не підготувався  належним чином до такого важливого рішення.