Команда здивувалася, коли я дав два дні вихідних - тренер "Колоса" Костишин

Головний тренер ковалівського "Колоса" Руслан Костишин пожартував з приводу того, що дав своїм гравцям два дні вихідних

Про це він розповів в етері програми "Футбольний Формат" на Еспресо.TV.

"Звісно, нам хотілося взяти хоча б нічию у матчі проти "Шахтаря". Тим більш, що по грі ми добре виглядали. Програючи 1:3, зуміли зрівняти рахунок 3:3. Якщо бути відвертим, то може і "Шахтар" не на всю силу грав, у них матч попереду у Лізі Європи. Я кажу так – вони забили скільки захотіли, а ми скільки змогли. І нам дуже хотілося зрівняти рахунок після 3:4, нам хотілося щоб то був наш зароблений один пункт, а не поміч "Дніпра-1" у паралельному матчі", - сказав Костишин.

За словами тренера, він дав "Колосу" два вихідних, оскільки команді потрібен емоційний відпочинок, а тренування наразі користі не принесуть.

"Після гри з "Шахтарем" я дав два дні вихідних, хлопці аж здивувалися всі (сміється), адже із вихідними у мене проблема для них. Зараз команді потрібен емоційний відпочинок, а тренування наразі користі не принесуть. Хлопцям потрібно побути окремо один від одного, з родинами провести час, щоб десь психологічно відпочити. Тому що останні чотири гри в чемпіонаті вони багато емоцій забрали" - сказав Руслан Костишин.

Після першого етапу чемпіонату України "Колос" має 26 очок та займає шосте місце в турнірній таблиці.