В Одесі активісти пікетують з'їзд "ОПЗЖ", де Рабиновича хочуть висунути на мера міста: відбулися сутички

Активісти "Дії", "Автомайдану" та "Нацкорпусу" оточили готель "Брістоль" в Одесі, де мала пройти конференція "ОПЗЖ". Готель захищає охоронна фірма та приблизно сотня "спортсменів"

Про це повідомляє "Думская".

За словами журналістів, між активістамиі прихильниками ОПЗЖ (чоловіками спортивної зовнішності) періодично спалахують бійки. Хтось навіть розпилив сльозогінний газ. Поліція намагається розділити сторони і не допустити ескалації конфлікту. В ході сутичок пом'ли капот припаркованої поряд машини.

За інформацією активістів до Одеси вам завітати Віктор Медведчук - він нещодавно відвідував російський парламент із колегами по ОПЗЖ.

"Загальна кількість учасників може близько сотні з обох боків. Крім поліції, готель охороняють працівники одеської охоронної агенції. Як кажуть самі активісти "Зевс". Машина цієї агенції дійсно стоїть неподалік", - повідомляє журналіст Михайло Штекель з місця події.

активісти намагались потрапити на з'їзд, однак марно.

Журналісти повідомляють, що на повістці з'їзду ОПЗЖ - зміщення Миколи Скорика з посади т.в.о. керівника облорганізації партії і переведення на посаду голови міської організації. Замість нього обласне відділення очолить Вадим Рабинович, якого затвердять кандидатом в мери Одеси. Станом на 16:00 засідання вже почалося, незважаючи на облогу з боку патріотів.

Станом на 16:17 Скорика перевели на посаду голови міськорганізації. Рабинович став головою обласної організації ОПЗЖ.

Фото та відео - "Думская":