Сьогодні воїни-добровольці прийдуть під Офіс президента та посольство Росії

З нагоди офіційно встановленого Дня добровольця у суботу, 14 березня 2020 року, в українській столиці заплановано низку велелюдних заходів

Про це розповідає Еспресо.TV.

"14 березня - офіційний День українського добровольця. Ми, добровольці, ті, хто зупинили московську нечисть в той час, коли країна і армія були розграбовані та перебували на межі ліквідації, бачимо, як наші здобутки знову знищуються", - зазначають в оргкомітеті акції.

О 10:00 на Михайлівській площі відбудеться молебень за усіма загиблими захисниками України.

Після цього, об 11:00, учасники війни з Росією вирушать на Банкову, 11, до Офісу президента, де главі державі буде озвучено низку вимог, насамперед пов'язаних з останніми домовленостями у Мінську, де вирішено почати прямі перемовини офіційного Києва з терористичними організаціями "ДНР"-"ЛНР.

Ввечері військові, волонтери, капелани та всі, хто бажає їх підтримати, зберуться біля стадіону ЦСКА і звідти пройдуть маршем до посольства Російської Федерації.

"Беріть з собою прапори бойових підрозділів та ваших волонтерських спільнот!", - закликають бажаючих приєднатися до цих заходів.

Як наголошують організатори, попри встановлений через поширення смертельно небезпечного коронавірусу загальнодержавний карантин жодних судових заборон на проведення заходів до Дня добровольця немає, а право на мирні зібрання прописане у Конституції.