МОЗ запускає сервіс миттєвого інформування про коронавірус в Україні у Facebook

Міністерство охорони здоров'я спільно з Facebook запускає сервіс миттєвого інформування про коронавірус в Україні

Про це повідомляє МОЗ у facebook.

Українці отримуватимуть від Facebook сповіщення з актуальною та достовірною інформацією від МОЗ про ситуацію навколо поширення коронавірусу в країні.

У рамках протидії поширенню вірусної інфекції COVID-19 в Україні та з огляду на зростаючу потребу користувачів у коректній та своєчасній інформації Міністерство охорони здоров'я України разом з Facebook запускають розширений доступ до місцевих сповіщень Facebook.

Читайте також: Львів закриває усі заклади торгівлі окрім аптек та продуктових магазинів, - Садовий

Це дасть можливість швидко отримувати актуальну та достовірну інформацію щодо коронавірусу з офіційних джерел МОЗ України, таких як офіційний вебсайт міністерства moz.gov.ua та сайт із відповідями на основні питання про COVID-19 - covid19.com.ua.

У стрічці новин автоматично буде з'являтися повідомлення від Facebook з посиланням на урядове джерело з достовірною інформацією. Трохи пізніше з'явиться search modules - сповіщення для тих, хто сам шукає інформацію про коронавірус. Також Facebook підтримуватиме офіційну сторінку Міністерства охорони здоров'я України Міністерство охорони здоров'я України

Мова сповіщення буде відповідною до налаштувань профілю користувача.