Коронавірус: у Харкові сталася масова бійка через безкоштовні медичні маски

У Харкові під будівлею міської ради сталася масова бійка через безкоштовні медичні маски, які роздавав громадський діяч Анатолій Родзинський для того, аби люди могли захиститися від смертельного коронавірусу COVID-19

Про це повідомляє на сторінці Facebook Харків 1654
 
"Родзинський вирішив під міськрадою роздати 1000 масок, в результаті пенсіонери через них почали штовхатися", - йдеться у повідомленні.
 
Таку демонстративну акцію під будівлею міської ради вирішив влаштував адвокат і громадський діяч Анатолій Родзинський. 
 
У результаті під будівлею міськради утворилася довга черга, переважно з людей похилого віку. Згодом почалася масова бійка. 
 
  • Нагадаємо, міністр охорони здоров'я Ілля Ємець заявив про необхідність закрити заклади громадського харчування, ТРЦ та обмежити пересування всередині країни
  • Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба спростував заяву прем'єр-міністра Словаччини Петера Пеллегріні щодо купівлі в Україні 2 млн масок за €1,2 млн.

  • У ЗМІ опублікували текст проєкту Закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)", який буде розглядатися 17 березня на позачерговому засіданні Ради.
  • З України у Польщу намагалися надіслати поштою 50 тис. медичних масок.