Обмеження пересування між Києвом та іншими містами має рекомендаційний характер, - КМДА

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник заявив, що обмеження пересування людей між Києвом та між іншими містами України мають виключно рекомендаційний характер

Про це він заявив на брифінгу, передає Еспресо.TV.
 
"Комісія в частині закривання на в'їзд чи виїзд таких рішень не приймала. Питання скасування маршрутів, поїздів  - це питання до Кабміну, які мають урегулювати чи внормувати перевезення пасажирів між містами", - повідомив Поворозник. 
 
Поворозник також зазначив, що обмеження пересування людей між містом Києвом та іншими населеними пунктами мають виключно рекомендаційний характер.
 
"Стосовно обмеження пересування людей між Києвом та іншими населеними пунктами й іншими громадськими місцями без крайньої потреби має виклюно, поки що, рекомендаційний характер", - сказав Поворозник.
  • Нагадаємо, з 17 березня у Києві закриють всі торговельні і розважальні заклади, крім продуктових магазинів, аптек і АЗС
  • Міністр охорони здоров'я Ілля Ємець заявив про необхідність закрити заклади громадського харчування, ТРЦ та обмежити пересування всередині країни.
  • Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що з 16 березня у місті закриваються усі заклади торгівлі, окрім продуктових магазинів та аптек.
  • Мер Одеси Геннадій Труханов підписав розпорядження про призупинення роботи в місті всіх закладів харчування, спортивних, розважальних і торговельних закладів, крім аптек і продуктових магазинів.
  • В Івано-Франківську в понеділок, 16 березня, оголосили про закриття всіх закладів громадського харчування, ТРЦ і магазинів, крім продуктових і аптек, у зв'язку з карантином в Україні через коронавірус.