Справа Суркісів: Верховний суд розглядає позов братів по ПриватБанку. В "підтримку" прийшли люди з символікою "Динамо", проти - "Демсокира"

16 березня Верховний суд розглядає позов братів Суркісів про визнання їх непов'язаними з Ігорем Коломойським особами. Проти ухвали рішення на користь Суркісів мітингує "Демсокира", за - люди з символікою "Динамо"

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Під будівлею верховного суду за адресою Пилипа орлика, 8 у Києві відбувається мітинг партії "Демократична Сокира".

В партії зазначають, що брати Суркіси просять суд визнати їх не пов’язаними з Ігорем Коломойським особами.

"Рішення на користь Суркісів, означатиме, що держава поверне їм гроші, забрані в процесі погашення боргів націоналізованого та спустошеного Коломойським Приватбанку. Звісно, рішення буде незаконним, тому що Суркіси та Коломойський давні бізнес-партнери, і цьому є підтвердження, але коли українські суди зважали на законність?" - наголошують організатори акції.

На мітинг з іншої сторони прийшли молодики з символікою "Динамо". На запитання "Хто форвард зараз в "Динамо"?" фани не відповідають.

Активістів "Демократичної сокири" та "динамівців" розділив кордон поліції.

Відео - сторінка партії "Демократична Сокира" у Facebook:

 

Нагадаємо, 19 грудня 2019 люди з прапорами футбольного клубу братів Суркісів приєднались до мітингу працівників заводу Коломойського під Національним банком України.

Тоді ультрас-спільнота київського футбольного клубу "Динамо" заявила, що не пускатиме в фан-сектор тих, хто брав участь у мітингу 19 грудня під НБУ