Промоутер Чісори назвав топ-5 важковаговиків світу

Промоутер наступного суперника Олександра Усика - британця Дерека Чісори - Девід Хей включив українця у топ-5 найкращих важковаговиків світу

Про це повідомляє Sky Sports.

У своєму рейтингу колишній чемпіон світу в першій важкій (до 90,7 кг) та надважкій вазі Девід Хей, який зараз є промоутером Дерека Чісори, поставив Усика на п’яте місце.

"П'ятий номер - Олександр Усик, оскільки він був набагато кращим, ніж всі інші бійці першої важкої ваги. Такий рівень дозволяє отримати місце в рейтингу супертяжів. Усик піднявся у вазі в якості абсолютного чемпіона світу. Звичайно, він входить до топ-5. Це цілком природно. Я розумію, чому WBO зробила його обов'язковий претендентом на титул в хевівейті. Він дуже хороший", - сказав Хей.

Читайте також: Називайте мене Алєксандром, Олександр - це українською, - Усик порадив американським журналістам, як вживати його ім’я

Четверту позицію Хей віддав британцю Ділліану Вайту, третю - американцю Деонтею Вайлдеру, другу - чемпіону світу WBA (Всесвітньої боксерської ради), WBO (Всесвітньої боксерської організації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації) Ентоні Джошуа з Великої Британії.

Найкращим важковаговиком світу Хей вважає свого співвітчизника Тайсона Ф’юрі, який володіє титулом WBC (Всесвітньої боксерської ради) .