В США назвали переможців "Золотої малини": найгірший фільм - "Коти"

Через коронавірус 40-а церемонія вручення "золотих малин" не відбулась. Лауреатів оголосили без публіки та камер

Про лауретів повідомили на офіційній сторінці антипремії "Золота Малина" у спеціальному відеоролику, викладеному на сайті.

Церемонія нагородження «Золота малина-2020» була скасована через заходи обережності, введені мером Лос-Анджелеса під час пандемії коронавірусу. Але організатор і засновник антипремії Джон Вілсон запевнив, що вигадає можливість повідомити нам, хто ж став найгіршим з найгірших. Так на офіційній сторінці "Золотої малини" був оприлюднений ролик з переможцями. Найбільшу кількість антинагород отримала стрічка "Коти".

Фільм, де зіграли Ідріс Елба, Джуді Денч, Ієн Маккеллен, Ребел Вілсон, Джеймс Корден, Тейлор Свіфт, став тріумфатором антипремії - він отримав шість нагород, зокрема за найгірший сценарій та режисуру.

Найгіршим актором назвали Джона Траволту за фільми "Фанатик" і "Пліч-о-пліч". Найгіршою актрисою — Хіларі Дафф за роль у фільмі "Привиди Шерон Тейт".

Найгірший рімейк або сіквел - "Рембо: Остання кров". Фільм також отримав нагороду у номінації "бездумне нехтування людським життям і суспільною власністю", яку ввели до ювілейної церемонії вручення.