Коронавірус у нардепа: лікарі приїхали до Ради для проведення тестів

Співробітники Міністерства охорони здоров’я вже прибули до Верховної Ради для проведення необхідних дій у зв'язку з виявленим у народного депутата Сергія Шахова захворюванням на COVID-19

Про це повідомляє прес-служба Апарату Верховної Ради.

"Відповідно до інформації Міністерства охорони здоров’я України щодо підозри на наявність коронавірусу в одного з народних депутатів повідомляємо, що медики проводять усі необхідні дослідження та епідемічне розслідування", - йдеться в повідомленні.

 На цю мить народний депутат знаходиться у самоізоляції.

"Апарат Верховної Ради України у координації з Міністерством охорони здоров’я України вживає усіх необхідних заходів, які передбачені протоколом. Співробітники Міністерства охорони здоров’я вже прибули до Верховної Ради України для проведення необхідних дій", - йдеться в повідомленні.

Встановлюються всі особи, які контактували з депутатом, для проведення необхідних тестів. Додатково будуть проведені санітарно-епідеміологічні заходи у тих комітетах, в роботі яких брав участь політик.

Нагадаємо, сам нардеп від групи "Довіра" Сергій Шахов заявив, що, імовірно, заразився коронавірусом і чекає на остаточне підтвердження від лікарів. Згодом у МОЗ підтвердили цю інформацію.