Усику доведеться зачекати із боєм проти Чісори

Промоутер Олександра Усика Едді Хірн заявив, що бій українського боксера проти британця Дерека Чісори можуть перенести через пандемію коронавірусу

Про це повідомляє Sky Sports.

За словами Хірна, бій Усика проти Чісори а також поєдинок чемпіона світу WBA (Всесвітньої боксерської асоціації), WBO (Всесвітньої боксерської організації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації) британця Ентоні Джошуа проти болгарина Кубрата Пулєва, можуть відбутися пізніше.

"У планах - затвердити нові дати. У нас поєдинок Вайта і Повєткіна, який повинен відбутися 2 травня. Також бій Чісори та Усика запланований на 23 травня. Джошуа боксує 20 червня. Всі ці події можуть бути перенесені. В теорії бій Ентоні може відбутися в липні. У нас є потенційна дата, але зараз ми сподіваємося, що проведемо його 20 червня", - сказав Хірн.

Читайте також: Все дурниці - ходіть в храм, причащайтеся і все буде добре: Усик порадив, як себе поводити під час карантину

За його словами, у випадку з боєм Джошуа багато залежатиме від того, коли відновиться чемпіонат Англії з футболу, який перервали через пандемію коронавірусу. Адже поєдинок заплановано у Лондоні на стадіоні футбольного клубу "Тоттенгем".

"Ентоні вимагав, щоб його наступний бій відбувся у Великій Британії. До 20 червня ще багато часу, ця дата як і раніше залишається в наших планах. Ми говорили з "Тоттенгемом" і переконалися, що ми знаходимося на одній хвилі. Звичайно, рішення прем'єр-ліги зіграє важливу роль", - пояснив Хірн.