Американський чемпіон зробив невтішний прогноз на бій Ломаченко – Лопес

Ексчемпіон світу з боксу в чотирьох вагових категоріях Майкі Гарсія вважає, що американцю Теофімо Лопесу до снаги перемогти українця Василя Ломаченка

Про це повідомляє Bad Left Hook.

За словами американця Майкі Гарсія, який володів титулами у чотирьох вагових категоріях, на чемпіона світу WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та WBO (Всесвітньої боксерської організації) у легкій вазі (до 61,2 кг) у поєдинку проти володаря пояса IBF (Міжнародної боксерської федерації) Теофімо Лопеса чекає складене випробування.

"Я думаю, що це, напевно, буде найважчий бій для Ломи з часів Лінареса. Цей бій буде більш жорстким, тому що Теофімо сильний і потужний, великий від природи і швидкий. Лома в легкій вазі не зовсім те ж саме, коли він був у другій напівлегкій або навіть нижче", - зауважив Гарсія.

Читайте також: Тренер Лопеса заявив, що йому соромно за слова Ломаченка

На його думку, фаворитом бою буде Ломаченко, але Лопес має гарні шанси на успіх.

"Я думаю, що у Теофімо набагато більше шансів, ніж думають люди, але я все ще схиляюся до того, що українець виграє рішенням суддів. Я не думаю, що Лома може потрясти Лопеса, але я виразно бачу, як Теофімо може завдати шкоди Ломі. Думаю, що Лома виграє цей бій за очками, але я не здивуюся, якщо Лопес потрясе його і зупинить", - сказав Гарсія.

Нагадаємо, у травні 2018 року Василь Ломаченко нокаутував венесуельця Хорхе Лінареса, але при цьому вперше у професійній кар'єрі побував у нокдауні.