"Шкода, що ваша команда дезінформує вас": нардеп Шахов відповів Зеленському на брехню про кнопкодавство

Народний депутат Сергій Шахов, у якого виявили симптоми коронавірусу, у відповідь на закиди президента Володимира Зеленського у кнопкодавстві звинуватив Офіс президента в брехні та дилетантстві

Про це Шахов написав у Facebook.

"У відповідь на Ваше відеозвернення повідомляю Вам, що 17 березня я не був присутнім та зареєстрованим на позачерговому засіданні Верховної Ради через погане самопочуття, яке згодом виявилося симптомами коронавірусу. Ні я, ні, тим паче, мої колеги ЗАМІСТЬ МЕНЕ НЕ голосували. Аби перевірити цю інформацію, достатньо уважно подивитися сайт ВР!" - написав Шахов.

Нардеп також наголосив на недоречності дезінформації з боку ОПУ в період, коли українці потребують підтримки саме від органів влади.

"Дуже шкода, що Ваша команда досі не розібралася і дезінформує Вас у таких елементарних питаннях. Сьогодні, у ці складні часи, багато українців не можуть повернутися додому, у лікарнях не вистачає апаратів штучної вентиляції легень, вартість медичних масок зросла в 10 разів, а Ваш Офіс займається пошуком "сенсацій" серед депутатів. Але часи шоу закінчилися! ПрацюйТЕ!" - написав Шахов.