"Заразився в Україні - в цьому не сумніваюся": нардеп Шахов розповів, що робив після приїзду з-за кордону

Народний депутат з групи "Довіра" Сергій Шахов, у якого в середу виявили Covid-19, розповів про свої дії після приїзду з-за кородону й інфікування коронавірусом

Про це він заявив у прямому ефірі на свої сторінці у Facеbook.

"Хочу всім повідомити, що 3 дні, коли я був в Європі і Швейцарії з 7 по 10 березня не дає тієї можливості. Чи невже цей вірус може так мутувати за три дні? Спочатку говорять за 14 днів інкубаційний період, а тепер за три дні все вирішилось. Звичайно це не так. Заразився я в Україні. Я навіть в цьому не сумніваюсь", - заявив Шахов.

Нардеп також розповів про перебіг подій після приїзду з-за кордону і як лікувався в домашніх умовах.

 "По прильоту із Європи я був вдома один день. Потім виїхав зранку на ефір "Доброго ранку країна". Далі заїхав у комітет десь на хвилину. Потім я заїхав на нараду в парламенті, де були всі голови фракцій. До вечора 12 числа в мене піднялась температура. Я хотів сильно пити, більше чим зазвичай. І поїхав додому. Викликав швидку допомогу, як нормальний громадянин і притримуючись закону попросив лікарів взяти тест на коронавірус. На що мені лікарі відповіли, що тестів в країні не існує і немає поки. Я почав використовувати всі можливі методи як мене лікувала бабуся", - сказав Шахов. 

Шахов також повідомив, що викликавши лікарів вдруге його протестували на коронавірус в державній лабораторії.

"Викликав лікарів другий раз, на що вони сказали, що є державна лабораторія, яка може взяти тест на коронавірус. Я звичайно погодився. І отримав позитивний результат",  - сказав Шахов. 
 
 
  • Нагадаємо, раніше народний депутат із групи "Довіра" Сергій Шахов заявив, що, імовірно, заразився коронавірусом і чекає на остаточне підтвердження діагнозу.
  • Пізніше МОЗ підтвердило зараження нардепа.
  • 18 березня у відеозверненні президент Володимир Зеленський збрехав, що нардеп Сергій Шахов 17 березня був зареєстрований у залі Верховної Ради.
  • 19 березня на Київщині підтвердили нове зараження коронавірусом.
  • Народний депутат із групи "Довіра" Сергій Шахов, в якого підтвердили зараження коронавірусом, заявив, що його дружина також інфікована.