В Іспанії від коронавірусу за добу померли 169 людей

В Іспанії від ускладнень, викликаних коронавірусною інфекцією, померли 767 осіб, загальна кількість тих, хто заразився, перевищила 17 тисяч

Про це йдеться в звіті уряду Іспанії.

Згідно із заявою, за останні 24 години зареєстровано 169 летальних випадків. Днем раніше повідомлялося про 598 померлих.

Кількість інфікованих коронавірусом зросла на 3431, що приблизно на 25% більше, ніж в попередній день. Загальна кількість випадків зараження досягла 17 147.

Читайте також: Пандемія в Італії: в Бергамо крематорії не справляються з кількістю загиблих, тіла вивозять на військових вантажівках

Голова уряду автономної громади Мадрид Ісабель Діас Аюсо допустила, що коронавірусом COVID-19 можуть заразитися вісім з десяти жителів в столиці Іспанії, пише CNN.

"У них будуть слабкі симптоми", - сказала вона, додавши, що коронавірус є «смертельним» для літніх людей з супутніми захворюваннями.

Число випадків зараження коронавірусом в світі перевищило 217 тис. осіб. На планеті близько 170 країн і територій, де виявили вірус, серед них і Україна.

Більше 84 тис. осіб у всьому світі вже вилікувалися від захворювання, спровокованого новим коронавірусом, тоді як кількість смертей перевищила 8,9 тис.