WOG виклало в мережу відео, де Степан Казанін у ролі стюарда Інтерсіті шукає 10-мільйонного покупця кафе

У соціальній мережі Facebook набирає популярності відео, де зірка 95-го Кварталу Степан Казанін у потязі Інтерсіті+ видає себе за офіціанта WOG Кафе

Згідно з інформацією WOG, ролик-розіграш був записаний ще на початку березня.

"Це був особливий рейс, у ньому їхав 10-мільйонний покупець і компанія хотіла це яскраво відзначити", - пишуть в пості на офіційній сторінці WOG.

"Сьогодні всі потребують більше оптимізму, добра і маленьких радощів, тому ділимося добрими новинами", -  пояснює Олена Осипчук, директор з комунікацій WOG, чому саме зараз було розміщене відео.

Відео і дійсно позитивне. На ньому Степан Казанін буденно обслуговує пасажирів потягу, пропонуючи їм чай, каву, солодощі, сендвічі, фотографується з ними, аж поки не вибиває 10-мільйонний чек. Раптом він оголошує щасливчиків й урочисто дарує їм сертифікат на вікенд до 5-тизіркового готелю Ріксос-Прикарпаття. 

10-мільйонним покупцем WOG Кафе в Інтерсіті стала сім’я з двома діточками Борець із Броварів. Вони помітно були приголомшені гучними, урочистими вітаннями зірки 95-го Кварталу, працівників WOG та пасажирів. Вражені переможці зізналися, що раніше жодного разу не відпочивали усією сім’єю.

Зазначимо, що 10 млн чеків WOG Кафе змогло отримати за чотири роки роботи в потягах Інтерсіті та Інтерсіті+.