“Завтра вони будуть боротися за життя ваших близьких”: волонтери просять українців допомогти із закупівлею костюмів біозахисту для медиків

Волонтерська організація закликає українців долучитися до збору коштів на костюми біозахисту для медиків

Про це повідомила волонтерка Леся Литвинова.

“Костюми біозахисту для лікарів. Такі, в яких працювали лікарі у Китаї. Ціна - 420 гривень. Це з серії “немає більше таких цін”. Постачання офіційне, під договір і безготівкове. Передоплата - 50%. Час постачі - тиждень. Що у теперішній ситуації взагалі поза межею мрій. Мінімальна партія - 1 000 штук. Це теж дуже по-божому. Це означає, що треба зібрати мінімум 420 000 гривень. Максимум - скільки вийде”, - повідомила вона.

За словами Литвинової, якщо кошти вдасться зібрати й закупити костюми біологічного захисту, їх нададуть виключно медикам.

“Тільки для лікарів. Поставтеся з розумінням. Пропозиції “дам потрійну ціну, але мені для себе особисто”, спричиняють довічний бан. Тільки для лікарів. Тільки офіційно за документами на лікарні. Без виключень. Будь ласка, захистіть лікарів. Завтра вони будуть боротися за життя ваших близьких. Дайте їм цю можливість”, - додала Литвинова.