Клініка Eurolab приховала 4 випадки зараження коронавірусом, - ЗМІ

За словами журналістів, клініка відправила тести на перевірку не в центральну референц-лабораторію Києва, а в Німеччину. Однак німці повідомили результат державні органи України

Про це повідомляє "Обозреватель", посилаючись на джерела в правоохоронних органах.

Як повідомило джерело журналістам, щонайменше четверо ВІП-пацієнтів отримали позитивний результат на коронавірус в клініці Eurolab після відвідин гірськолижного курорту Куршавель.

Станом на 23 березня троє з чотирьох пацієнтів знаходяться в реанімаційному відділенні Олександрівської лікарні, їх життєдіяльність підтримується апаратами штучного дихання, зазначили правоохоронці.

"Формально, тести відправили на повторне дослідження в Німеччину, і вони там дали очікувано позитивний результат. Правда, німці відправили відповідь не тільки до Eurolab, але і санітарним службам нашої держави. Тому тепер до Пальчевського (власника Eurolab, - Ред.) багато питань, адже всі ці селебрітіс, вони публічні і небідні люди, у них охоронці, водії, прислуга, діти, і поки Eurolab протягом 4-х днів приховував дані тестів, багато людей заражалися. Тепер треба перевіряти десятки людей ", - відзначили співрозмовники.

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine