Очільник МОЗ Ємець просить призначити на посаду заступника директора ДП "Медичні закупівлі" людину, котра обікрала супермаркет, - гендиректор підприємства

Очільник державного підприємства "Медичні закупівлі" Арсен Жумаділов публічно вступив в конфлікт з міністром охорони здоров'я Іллею Ємцем. Відмовляється призначати "людину Ємця" своїм заступником

Про це генеральний директор державного підприємства "Медичні закупівлі" Арсен Жумаділов написав у Facebook.

"Вперше і востаннє коли ми зустрілись, наша розмова була, на жаль, здебільшого про інше. Про мою нелояльність і Ваше бажання завести "довірену особу" на ДП", - заявив Жумаділов.

Генеральний директор звинуватив очільника МОЗ Ємця в блокуванні роботи підприємства:

"Вимоги призначити "довірену особу" на посаду заступника, блокування роботи ДП та відповідно запуску закупівель є нічим іншим, як зловживанням владними повноваженнями, що в ситуації, що склалася, є не просто проблемою, а реальною небезпекою для людей."

Жумаділов заявив, що звернувся із заявою про вчинення кримінального правопорушення в ДБР за відповідною підслідністю.

"Закупівлі вже третій тиждень блокуються МОЗом, бо має бути "політична воля керівництва". Ви (Ємець, - Ред.) її привязали до призначення свого протеже. Вам тепер нести за це відповідальність", - підкреслив очільник ДП.

"На скріншоті нижче витяг з інформації про Вашого кандидата в заступники генерального директора, про Вашу "довірену особу", - написав Жумаділов.