Телеканал "Еспресо" змінює сітку в зв’язку з карантином

У зв’язку з карантином та з метою зниження ризиків захворювання, телеканал “Еспресо” призупиняє виробництво авторських телевізійних проектів “Підсумки з Анною Валевською”, “Поліцейська хвиля”, “Футбольний формат”, “Шустрова LIVE”, “Історична правда”, “Міжнародний огляд” та “Еспресо Гаманець”

"В сітці «Еспресо» тимчасово транслюватимуться тільки два авторських проекти, тематика яких надважлива для українців сьогодні. Це програма «Про здоров’я», що виходить як спецпроект щодня по буднях о 15.20. У кожному випуску ведуча Ірина Коваль збирає актуальну інформацію про розповсюдження коронавірусу в Україні та світі, озвучує поради лікарів та ділиться обнадійливими новинами про розробку ліків та вакцини від небезпечної хвороби. Продовжує виходити також «Еспресо Капітал» з новинами економіки від Андрія Яніцького.  Дивіться програму щосуботи, о 13.30", - повідомляє про зміни головний редактор телеканалу Світлана Самойленко.

Редакції решти авторських програм відправляються у відпустку, а виробнича частина - долучається до виробництва випусків Новин, Коментарів та суспільно-політичних ток- шоу. Всі гості телевізійного ефіру включатимуться лише за допомогою скайпу.

Попри тимчасове скорочення  телевізійних програм, усі проекти «Еспресо», що представлені на digital  - платформах, будуть збережені.

“Еспресо усвідомлює власну соціальну відповідальність перед українським суспільством і прагне мінімізувати ризики захворіти для працівників телеканалу та їх родин. Закликаємо всі українські компанії та всіх громадян України дуже уважно та відповідально поставитись до вимог карантину. А журналісти Еспресо продовжують слідкувати за подіями в Україні та світі, щоб оперативно та об’єктивно інформувати глядачів та читачів” -  коментує директор телеканалу Катерина Єрмолович.

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine