Український модний бренд BEVZA перейшов на пошиття захисних костюмів для медиків

Українська дизайнерка та засновниця бренду BEVZA Світлана Бевза запустила із командою безкоштовний пошив захисних костюмів для лікарів на період епідемії коронавірусу

Про це Бевза повідомила на своєму акаунті в Facebook.

“У цю суботу я не залишаюся вдома, як і моя команда. Я сподіваюся, що всім вже зрозуміло, що ми стоїмо на порозі зростання поширення коронавірусу в Україні, і також ми розуміємо, що наша медична система до цього, на жаль, не готова. Тому кращі кравчині міста зібралися тут, щоб створювати захисні комбінезони для медпрацівників”, - сказала вона.

У своєму зверненні Світлана Бевза закликала колег, у яких є необхідні матеріали: спанбонд (агроволокно), гумки та потаємні блискавки, допомогти матеріалами та привезти їх до ательє BEVZA.

“Ми робимо це абсолютно безкоштовно, оскільки це наш громадянський обов’язок”, - зазначила вона.

Також вона зауважила, що в її ательє зараз працюють тільки ті швачки, які можуть дістатися на роботу чи пішки, чи на власних авто. Медпрацівників ж вона попросила звертатися за костюмами в особисті повідомленнях.

Також вона звернулася до колег і підприємств, які займаються пошиттям захисних костюмів і масок, не займатися спекуляціями. 

“Зараз потрібно допомагати один одному. Тільки таким чином ми можемо перемогти цей вірус в Україні якомога швидше”, - додала дизайнерка.

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine