Нардепи-"слуги" закликали однопартійців підтримати "антиколомойський" закон щодо націоналізації ПриватБанку. СПИСОК

Група депутатів від фракції "Слуга народу" закликала однопартійців проголосувати за законопроєкт №3260, що унеможливить передачу ПриватБанку назад Коломойському та розблокує кредит МВФ

Відповідну заяву депутати від вракції "Слуга народу" оприлюднили в Facebook.

"Ми, народні депутати України, члени фракції “Слуга народу”, закликаємо колег по фракцїї та парламенту підтримати законопроєкт №3260, що унеможливить відміну рішення НБУ про націоналізацію/ліквідацію банків та повернення несправедливої компенсації з Державного бюджету їх попереднім власникам. Цей законопроект знімає ризики розбалансування фінансової системи України та необгрунтованого навантаження на Державний бюджет у важкий для країни період світової економічної кризи", - написав депутат-"слуга" Дмитро Гурін.

Він зазначив, що на сьогодні прийняття відповідного закону - це єдиний шанс для України отримати кредит від МВФ та уникнути дефолту.

Депутати закликали Комітет з питань фінансів негайно розглянути законопроєкт, щоб якнайшвидше розглянути його у ВР.

"Також звертаємося до колег по фракції та парламенту із закликом підтримати рятівний для нашої країни законопроєкт та на знак солідарності з нами розмістити цю заяву у себе на сторінках у соцмережах", - йдеться в заяві.

Наразі до заяви долучились наступні нардепи від фракції "Слуга народу" :Єгор Чернєв, Дмитро Гурін, Єлизавета Богуцька, Ігор Василів, Лада Булах, Єлизавета Ясько, Тетяна Циба, Микита Потураєв, Олександр Маріковський, Іван Юнаков, Ганна Бондар, Марина Бардіна, Анастасія Красносільська, Віталій Безгін, Вадим Галайчук, Ірина Борзова, Андрій Мотовіловець, Богдан Кицак, Галина Третьякова, Євген Петруняк та Гео Лерос.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb