Український боксер кинув виклик співвітчизнику, який покусав суперника

Українські боксери Іван Редкач та Максим Продан домовилися про бій за титул IBF International у напівсередній вазі

Про це повідомляє Xsport.ua.

Продан, який володіє титулом International у напівсередній вазі (до 66,7 кг), кинув виклик Редкачу під час трансляції в Instagram.

"Я вирішив, що саме час запропонувати йому бій. Взяв пояс на плече і кажу: пропоную бій на нейтральній території - наприклад, в Лондоні. Ставлю на кін свій пояс IBF. Давай зробимо шоу. Редкач погодився, тепер справа лише за Едді Хірном і його готовністю вступити в цю історію. Мені здається, це буде відмінна битва. Ваня говорив, що йому в моїй категорії комфортно, задню ніхто з нас в ринзі не дає", - сказав Продан, промоутером якого є британець Едді Хірн.

Максим Продан є вихованцем українського боксу, але зараз живе в Італії. 30 січня, Атлетична комісія штату Нью-Йорк покарала Івана Редкача за укус Денні Гарсії за плече, під час поєдинку за статус претендента на титул чемпіона світу WBC (Всесвітньої боксерської ради) у напівсередній вазі.

Українець не зможе рік проводити боксерські поєдинки в США. Також Редкач заплатить $10 тис. штрафу. Спортсмен має право оскаржити це рішення.