Apple може відкласти випуск нового iPhone 12 на 2021 рік

Американська компанія Apple скоріш за все відкладе випуск нових iPhone 12 з підтримкою технології 5G до 2021 року

Про це пише pocketnow з посиланням на обізнані джерела.

Зазначається, що це станеться, навіть якщо постачальники зможуть підготуватися до осінньої презентації гаджетів.

Більшість шанувальників Apple чекають появи нової лінійки iPhone 12 в цьому році, але, ймовірно, Apple розгляне можливість відтермінування запуску своїх нових пристроїв з підтримкою 5G до наступного року. Зараз в Apple йдуть внутрішні дискусії про можливість відстрочки випуску iPhone 12 “на місяці”.

“Крім обмежень в ланцюжку поставок, Apple стурбована тим, що поточна ситуація значно знизить апетит споживачів до оновлення своїх телефонів, що може призвести до поганого прийому першого iPhone 5G”, -  вказують джерела.

Схоже, що основною причиною такої затримки може бути уявлення про те, як поточна ситуація може вплинути на продажі iPhone.

Поки випуск серії iPhone 12 як і раніше запланований на вересень, і виробник Foxconn каже, що вони добре підготовлені до сезонного попиту, але новий iPhone 5G цілком може з’явитися в 2021 році.

На розробку серії iPhone 12 вплинули й обмеження на поїздки. Apple як і раніше стежить за ситуацією в Сполучених Штатах і Європі, щоб прийняти остаточне рішення, яке може бути прийнято не пізніше травня.

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine