Доба на Донбасі: бойовики випустили понад 30 мін по позиціях ООС

25 березня, на Донбасі "режим тиші" збройними формуваннями Російської Федерації був порушений дев’ять разів, активно використовувалися міни. З українського боку - без втрат

Про це повідомляє прес-центр ООС.

Зокрема, зазначається, що противник обстріляв українські позиції із заборонених мінськими угодами мінометів калібру 120 мм та 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Так, поблизу Водяного з мінометів калібру 82 мм було випущено 5 мін. Два обстріли зафіксовані поруч з Авдіївкою, у районі населеного пункту Красногорівка та поруч з Пісками.

Двічі бойовики відкривали вогонь поблизу Новолуганського - з 82-мм міномета випустили 5 мін. А неподалік Оріхового випущено 3 міни з міномета калібру 120 мм. Найбільше мін (20) нараховано поруч з Кримським.

"На зухвалу активність ворога військовослужбовці Об’єднаних сил відповідали прицільним вогнем із наявних вогневих засобів. Вчора, 25 березня, втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів не було", - зазначили в штабі.

Від початку четверга, 26 березня, було зафіксовано обстріл поблизу Павлополя - з 82-мм міномета випущено 15 мін.

"Військовослужбовці Об’єднаних сил вжили необхідних заходів для припинення вогневої провокації противника. За поточну добу втрат немає", - зазначили в ООС.

У прес-центрі окремо зазначили: "Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано."

 

 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb