Підтримка медиків і малозабезпечених, допомога бізнесу, перехід в онлайн-режим: у Київраді відзвітували про результати засідання

Секретар Київської міської ради Володимир Прокопів прозвітував про засідання депутатів

Про підсумки він розповів у відеозверненні.

"Сьогодні було досить ефективне засідання Київської міської ради. Ми перед собою поставили три важливих завдання. Забезпечити медичну галузь та лікарів, які там працюють. Допомогти малозабезпеченими верствам населення. Допомогти бізнесу, який зараз страждає, а також забезпечити ці рішення, для того, щоб КМР могла функціювати безперебійно", - сказав Прокопів.

Він сказав, що рішення про можливість КМР засідати онлайн є вимушеною та тимчасовою мірою і воно прийнято.

"Також скореговані: бюджет міста Києва, програма соціально-економічного розвитку. І це нам дасть можливість забезпечити лікарні і лікарів, соціальних працівників та тих, хто їхньої допомоги потребує. Я вдячний кожному депутату, який проявив відповідальність і прийшов на пленарне засідання міськради, незважаючи на те, що це досить небезпечно", - сказав секретар Київської міської ради.

Київрада перенаправила видатки на:

" І як обіцяв, задля зменшення фінансового навантаження на наших підприємців, Київрада прийняла рішення про запровадження тимчасової знижки на сплату орендної плати на 50%. Ця знижка працюватиме до 31 липня цього року", - сказав Прокопів.