У Росії - 182 нові випадки коронавірусу

За добу в Росії коронавірусну інфекцію діагностували у 182 осіб

Загальна кількість виявлених випадків становить 833 осіб у 55 регіонах країни, повідомляє російський Інтерфакс із посиланням на оперативний штаб.

"Загальна кількість офіційно зареєстрованих випадків нової коронавірусної інфекції у Росії збільшилася за добу на 182 і становить 840", - йдеться в повідомленні.

При цьому потрібно врахувати, що раніше 7 випадків Covid-19 було зареєстровано в окупованому Росією Криму. З огляду на це статистика по Росії виглядає таким чином - загальна кількість інфікованих 833 людини в 55 регіонах.

Повідомляється, що за добу повністю одужали 9 осіб.

Читайте також: Коронавірус: Росія перериває міжнародне авіасполучення, в Москві закриваються магазини

Загалом нові випадки зареєстровано в 18 регіонах. 136 із 182 позитивних тестів - у Москві. Ще сім - у Свердловській області, по п'ять - у Санкт-Петербургу і Пермському краї, чотири - в Якутії, по три - в Ставропольському і Красноярському краях, Челябінській області і Татарстані, по два - в Псковській, Самарській областях, Бурятії і Ханти-Мансійському автономному окрузі, по одному в Хакасії і Кемеровській області.

В оперативному штабі Москви уточнюють, що громадяни з підтвердженим діагнозом відвідували країни, в яких коронавірусна інфекція найбільш активна. Всі ці поїздки були здійснені за останні два тижні.

Нагадаємо, що 25 березня, через майже три місяці після виявлення нового коронавірусу в Китаї, кількість смертей перевищила 20 тисяч.

Найбільшим осередком поширення коронавірусу в світі залишається Італія, де з початку епідемії померли 7 503 особи. Іспанія займає друге місце в світі за кількістю смертей, де зареєстрували 3434 випадків смерті.

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine